2. Második hét

Számunkra a második hét visszaállás volt a munkába. Azt hiszem, hogy egy hosszabb szabadság eleve megviseli az embert, de még inkább, ha ez egy esküvő és egy gyönyörű nászút után történik, de mit volt mit tenni, mindkettőnknek vissza kellett menni dolgozni, és elindultak a munkás hétköznapok. Azt hiszem, hogy ezen a héten még semmit sem éreztem, semmi sem volt gyanús. De történt mégis valami. Tudnotok kell, hogy a férjem családja már az esküvő előtt is azt hajtogatta, hogy milyen jó lesz, ha lesz gyerekünk, a férjem szüleinek lesz végre unokájuk. Az esküvői üdvözlőkártyákon is a gyermekáldás kívánása volt a leggyakoribb. Na és ezen a hétvégén volt egy összejövetel a férjem családjával. Elkapta a karom a férjem keresztmamája, aki oly szívesen feszegeti nyílt körben a legkínosabb tabutémákat is, és a következőket mondta.

-Azt álmodtam, hogy mész előttem, ilyen kis csinosan mint ahogyan most vagy, és egyszerre megfordultál, és látszott, hogy nagy pocakod van, és azt mondtad, hogy fiút vártok. Lehet, hogy egy boszorkány vagyok, de ezt mindenképp el akartam mondani neked.

Istennek hála ezt az álmát csak velem osztotta meg, tőle szokatlan módon a legnagyobb „diszkrécióban”. De még így is sikerült zavarba hoznia, azt hiszem, hogy belepirultam az esetbe.

Igazából zsigerből elutasítom a boszorkányokat, még akkor is, ha ilyen cukin szimpatikusnak tűnnek mint a fenti képen… Persze, a mesében jelen vannak, jó és gonosz harca, de a most élő, jövendőmondó, varázsgömb mögött ülő pénzhajhászok ki tudnak borítani. Természetesen ez a kedves rokon sem így értette. (gondolom)

Mindazonáltal mindig érdekesnek találtam, hogy Isten az álmon keresztül szólít meg bibliai szereplőket, ad útmutatást, bátorítást. Igazából a férjem is egy álmon keresztül kapott megerősítést Istentől, hogy kezdeményezzen beszélgetést velem. Szóval nem tudom, a jelenlegi tudásommal már látom, hogy akkor egy olyan dolgot vetített előre, ami valóban abban az időszakban következett be. Vajon Isten arra használta őt, hogy felkészítsen minket az örömhírre? :) 

Ajánló
Kommentek
  1. Én