Miért keresztyén? Miért kismama? Miért blog?

Miért keresztyén?

Egészen egyszerűen azért, mert én az vagyok. :) Ezzel nem szeretném kizárni azokat, akik nem vallják magukat keresztyénnek vagy kereszténynek vallják magukat. (Milyen érdekes a magyar nyelv és ami mögötte van.) De nem szeretnék zsákbamacskát árulni, életem egészét áthatja, hogy Istenhez tartozom. Nem keresztyén parafrázisokat szeretnék puffogtatni, hanem leírni, hogy én hogyan élem meg ezt az időszakot Istennel. A nagyobb olvasóközönség érdekében nem szeretném ezt eltitkolni.

 

Miért kismama?

Nyáron férjhez mentem (Juhé!), és Isten nagyon hamar megajándékozott minket egy pici magzattal. Remélem, hogy ahogyan ő fejlődik hétről hétre, a mi bölcsességünk is úgy fog növekedni, hogy amikor világra jön, akkor jó szülei lehessünk.

 

Miért blog?

Olyan sok blog létezik már, de kutatgatásaim alatt nem találtam olyat, amelyik ezt az időszakot mutatná be. A babavárástól egészen a gyermeknevelésig. Mindezt keresztyén szemmel, kis iróniával, ha kell akkor öniróniával. Remélem, hogy élvezetes és hasznos olvasmány lesz a leendő kismamáknak, akik akár a metrón is olvashatják majd ezen sorokat.

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én